DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Italiensk hasselnøddeis
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Forfatter:
Antal
4-6 personer
Vi elsker is! Derfor har vi lavet en is med vores hasselnøddechokolade smørepålæg. Det er super nemt, og så smager det så lækkert, at man næsten ikke kan forstå det.
Isen serveres gerne som dessert, fyldt i sprøde vafler. Sæt de fyldte vafler i et glas og top med drys, krymmel eller årstidens frugter og bær. Det ser smukt ud!
TIP Lav den lækre italienske dessert Affogato. Kom to kugler is i et glas og hæld en varm espresso over isen lige inden servering. Vi anbefaler vores kaffe Since 1939. Pynt f.eks. med karamelkugler eller reven chokolade. Sæt en teske i glasset og den er klar til servering.
Buon appetito!
Ingredienser
-
1 glas Nocciolata, hasselnøddechokolade, Made by Mama
-
1/2 l piskefløde
Fremgangsmåde
Tag glasset med Nocciolata ud af køleskabet i god tid, før du skal piske chokoladecremen. Gerne mindst 2 timer før.
Kom hele glassets indhold i en stor skål og hæld piskefløden over.
Pisk Nocciolata og piskefløden sammen til en cremet konsistens.
Brug røremaskine eller håndpisker. Start med lav hastighed og sæt derpå lidt mere fart på.
OBS: Pas på ikke piske for meget, så bliver cremen grynet og stiv - Cremen skal være blød og luftig.Kom cremen i en bøtte, der kan komme i fryseren, og lad cremen fryse til næste dag. Nu er den klar til brug.
Tag den ud af fryseren 10–15 minutter før isen skal anrettes.