DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Is med Nocciolata sauce
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-5 personer
Is med varm chokoladesauce - findes der noget bedre? Ikke hjemme hos os. Alle 5 elsker chokolade og især ovenpå is! Nocciolata på glas, lige til at smøre på et stykke ristet brød. MEN – vidste du godt, at den kan varmes op til den lækreste chokoladesauce?
Saucen bliver cremet og flydende. Totalt chokolade- og hasselnød-lækkerhed, klassikerne Sundae og bananasplit får en moderne, lækker renæssance. Brug også saucen til vafler eller pandekager.
Ingredienser
-
1 glas Nocciolata, Made by Mama
-
2-3 dl piskefløde, du kan godt bruge almindelig sødmælk eller veganske mælkeprodukter
-
1 liter is, frit valg
-
Pynt og topping, frit valg
Fremgangsmåde
Sørg for at Nocciolata glasset er ved stuetemperatur, når du går i gang, så er den nemmere at ud af glasset.
Kom den over i en gryde, gerne med tyk bund, og tilsæt piskefløden/mælken. (Varmen må kun være medium, altså ikke på fuld knald, så brænder saucen på).
Brug et piskeris, og rør stille og roligt rundt i cirkler, mens saucen varmes op. OBS: Mens du rører med piskeriset, vil saucen begynde at se lidt skilt ud, men fortsæt med at røre i cirkler. Stille og roligt vil saucen samle sig og blive en dyb, lækker chokoladebrun farve.
Varm op til den er godt lun, men ikke kogende.
Easy peacy – lavet på under 5 minutter!