DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
HVIDLØGSBRØD
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Sprødt, krydret og smørsmagende brød, lunet på grillen, uhmmm det er bare så lækkert! Og så tager det lune brød lige toppen af den værste sult, før maden er helt færdig til servering.
Anret brødet på et træbræt, på et leje af havens krydderurter – så behøver du næsten ikke anden bordpynt – det ser skønt ud og dufter dejligt.
Ingredienser
-
Selvvalgt brød
- Du vælger selv det brød du vil bruge, måske har du selv bagt? Almindeligt flutes kan bruges, ciabattabrød eller også mindre brødstykker, a la Panini brød(dem man bruger til sandwich),du vælger!
KRYDDERSMØR
- 200 gram blødt smør
- 1– 2 spsk. pastakrydderi, Made by Mama
- 1 fed frisk hvidløg, kan udelades
- Salt fra kværn, Made by Mama
Fremgangsmåde
Rør smørret sammen med krydderierne og evt. knust hvidløg.
Skær 1-2 cm brede skiver i brødet, skær KUN ¾ igennem.
Smør nu det bløde krydrede smør ned imellem skiverne, og pres brødet lidt sammen om smørret.
Brødet grilles ganske kort på en godt varm grill.
- Vend det rundt et par gange med en god stor grilltang.Kværn gerne lidt salt hen over det færdige brød.
Tips & Tricks
TIP: Smart i en fart – gør gerne brødet klar i god tid med smør, og frys dem ned. Så kan du tage op løbende, når grillvejret melder sig.