DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Grillede roulader med andekød
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
2 personer
Andekødet bliver rullet med zucchini og penslet med en lækker marinade. Rouladerne smager skønt, er nemme at lave, fungerer godt på grillen og ser flot ud på et fad, serveret til sommerens grillmiddage. Et enkelt andebryst giver 6 små roulader. Server rouladerne med en salat på siden. Prøv evt. rucolasalat med grillede ferskner og en dressing med friske hindbær, olivenolie og honning. Buon appetito!
Ingredienser
- 1 stk andebryst
- 1 stk stor fast zucchini eller 2 mindre
-
1 nip salt, Made by Mama
-
1 drys peber, Made by Mama
-
6 stk trægrillpinde
-
1 dl rosmarinolie, Made by Mama
-
1 spsk pizzakrydderi, Made by Mama
- 1 tsk akaciehonning
Fremgangsmåde
Læg træspyddene i blød i koldt vand et par timer, før de skal bruges.
Der skal bruges 2 halve pinde til hver roulade.Dup spyddene tørre og klip dem over på midten.
Husk at klippe et skråt snit, så kan spyddene nemmere stikkes ind i kødet.Rør marinaden sammen.
Dette må gerne gøres i god tid; gerne dagen før.Snit/skræl zucchinien i tynde strimler på langs med en kartoffelskræller (eller på mandolinjern).
Skær andebrystet i 12 tynde skiver på langs, med en skarp køkkenkniv.
Bank kødet tyndt ud med håndroden.
Læg to skiver kød i forlængelse af hinanden. Vælg en pæn stor skive og en mindre, så rullerne bliver nogenlunde lige store.
Pensl kødet godt med marinaden og drys en lille smule salt og peber på.
Læg to skiver zucchini i forlængelse af hinanden, ovenpå kødet.
Rul nu hele herligheden til en roulade og hold sammen på det, med to grillspyd, stukket ind på kryds og tværs.
Læg rouladerne i et fad og dup mere af marinaden på.