DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Grillede asparges med trøffeldressing
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
6 personer
Du kan lynhurtigt trylle denne enkle ret frem - og den smager fantastisk!
Ingredienser
-
1 bundt grønne asparges (hvide kan også bruges)
-
1 god sjat ekstra olivenolie, Made by Mama
-
1 pose babyspinat
-
1 dl parmesanost, Made by Mama
-
3 æg - kogt smilende (6 min.) og skåret i kvarte
- Diverse urter efter eget valg
-
2 "gode" spsk trøffelmayonnaise, Made by Mama
-
Lidt mælk, plantemælk eller vand
-
Peber fra kværn, Made by Mama
-
Et par dryp hvid balsamico, Made by Mama
-
Et par dryp engelsk sauce
-
1 spsk kapers i olie, grofthakket
-
1 dl reven parmesanost, Made by Mama
DRESSING
Fremgangsmåde
Gril grøntsagerne
Skyl de grønne asparges og bræk den nederste del af stilken.
- Dup dem tørre i et viskestykkeHalver aspargesene på den lange led.
Grill dem, med skærefladen nedad, enten på en rygende varm grillpande eller på havegrillen.
Pas på - der skal grilles til brune striber, men aspargesene må ikke branke og blive bløde og slatne.Vend de grillede asparges med lidt olivenolie, når de er grillet færdige.
Dressing
Overstående ingredienser røres sammen.
Servering
Læg et lag babyspinat på et serveringsfad.
Læg de grillede asparges ovenpå og dryp med hvid balsamico.
Dryp med dressingen og fordel æggene på fadet.
Kværn sort peber udover og top anretningen med lidt forskellige urter og reven parmesanost.