DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
FROKOST ANRETNING MED GRILLEDE ARTISKOKKER
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4
Med grillede artiskokker, cremet burrata, aromatisk tomatsauce og et strejf af citron og friske krydderurter kombinerer noget af det allerbedste fra Italien.
Perfekt at nyde på en varm forårs- og sommerdag.

Ingredienser
-
1 glas grillede artiskokker, Made by Mama
-
1 glas tomatsauce, Made by Mama
-
2 stk. Burrata i lage
-
Ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
-
Balsamico I.G.P.,Made by Mama
-
Et nip salt, Made by Mama
-
Frisk kværnet peber, Made by Mama
-
Rucolasalat, skyllet og duppet tørt
-
Blandede urter, eks. basilikum, skovsyre og frisk timian
-
2 citroner
Fremgangsmåde
Åbn glasset og hæld artiskokkerne over i en sigte/dørslag, og lad olien dryppe godt af. Skær artiskokkerne i halve.
Find 4 flotte tallerkener frem.
Halvér de 2 Burrata ´ er og kom ½ på hver tallerken. Bred osten lidt ud med fingrene.
Fordel artiskokkerne ovenpå. Kom tomatsaucen på i ”dutter”, hist og pist, brug en teske.
Dryp godt med den gode jomfruolivenolie og mørk balsamico. Kværn salt og peber over.
Fordel rucolasalat og urter ovenpå og pynt med en citron ”kind” på hver tallerken, så kan hver især selv presse lidt citronsaft hen over anretningen.
Serveres med et godt brød på siden og gerne et glas kold hvidvin til.
TIP: Hvis du har artiskokkerne og tomatsaucen i køleskabet, så tag glassene ud i god tid – før de skal bruges. Smagen er bedre når produkterne ikke er kolde.