DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Cremet pappardelle med tigerrejer
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
2 personer
Lidt luksus på en hverdag det kan vi alle trænge til. Mamas pasta pappardelle er en af klassikerne i det italienske pastakøkken og en pasta, der bruges til kraftige pastasaucer som f.eks. kødsauce eller svampesauce. Her er det en lækker flødesauce med rejer, der pakker de brede pastabånd ind med velsmag. Retten er lynhurtigt lavet, og den tager stikket hver gang; selv vores unger elsker rejer serveret på denne måde.
Ingredienser
- 200 gram pasta pappadelle
-
100 – 150 gram tigerrejer med skal/frosne
- 2 1/2 dl piskefløde
-
2 -3 strimler citronskal/kan udelades
-
1 sjat ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
- 1 lille løg, finthakket
-
tør hvidvin/kan udelades
-
1 spsk pastakrydderi, Made by Mama
-
Parmesan, fintrevet, Made by Mama
- Hvid balsamico
- 2 citronbåde
- friske krydderurter
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Kom fløden i en lille gryde sammen med citronskal og de afpillede skaller fra rejerne.
Kog op og sluk for gryden.
Lad fløden trække lidt i gryden.
Svits imens løg og pastakrydderierne i olivenolie på en pande
- Løgene må ikke brune eller branke.Kom de rå rejer på panden og svits let i 2 minutter.
Hæld en lille sjat tør hvidvin på panden, eller brug en sjat af kogevandet fra pastaen.
Sigt skallerne fra flødeblandingen og hæld den sigtede fløde på panden.
Kog forsigtigt op; tilsæt reven parmesanost og smag til med peber fra kværn og gerne en sjat hvid balsamico.
Rør hurtigt rundt med en dejskraber og fordel rejesaucen over den kogte pasta.
Dryp anretningen med citronolie og server gerne med en citronbåd og krydderurter på toppen.
Tips & Tricks
TIP:
Varm meget gerne tallerkenerne op før serveringen. Brug kogevandet til dette.
Made by Mama´s pastakrydderi består af persille,
hvidløg, chili og citronskal og fungerer derfor perfekt som krydderi i denne
ret med rejer.