DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Cookies med Nocciolata
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
20 personer
Inviter på en cookie og en kop kaffe. Gå en tur eller sæt jer i sofahjørnet. Jeg vil gerne slå et slag for at ses, uden arrangementet bliver uoverskueligt i sig selv. De her cookies er supernemme at bage. De smager skønt til en kop kaffe.
Ingredienser
- 1 dl hasselnødder eller mandler/pinjekerner
- 50 gram smør
- 2 dl flormelis
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 stk æggeblommer
- 1,5 dl hvedemel
- 1/2 tsk natron
- 2 spsk kakao
-
2 spsk Nocciolata, Made by Mama
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Hak hasselnødderne groft på et skærebræt med en skarp køkkenkniv.
Smelt forsigtigt smørret i en gryde.
- Det må kun lige smelte og ikke begynde at ”stege/brune”.Køl smørret lidt ned og tilsæt derpå flormelis, vaniljesukker og æggeblommer.
Rør dejen sammen med en grydeske.
Sigt mel, natron og kakao sammen og rør melblandingen i dejen.
Tilsæt Nocciolata og de hakkede hasselnødder.
Tril ca. 20 små kugler og fordel dem på en bageplade, beklædt med bagepapir, med god afstand.
Kuglerne flyder lidt ud under bagningen.Bages i 10-12 minutter, midt i ovnen.
Husk at ikke 2 ovne bager ens. Efter 10 minutter tages en cookie ud.
Hvis du ønsker dem let bløde i midten, skal de måske ud lidt før.Husk at de færdigtbagte cookies først bliver sprøde, når de er helt afkølede.
Bag dem evt. lidt længere, dog maksimum 15 minutter.Køl de bagte cookies ned på en rist og opbevar dem i et patentglas med tætsluttende låg.
Tips & Tricks
TIP: De færdige kolde cookies kan drysses/sigtes med en blanding af kanel og flormelis, med ren kakao eller dryppes med smeltet hvid eller mørk chokolade.