DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Bruschetta med æg
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
IKKE BARE EN ÆGGEMAD!
En helt klassisk æggemad kan let løftes til en lille ”gourmethaps” med Mamas genialt gode soltørrede tomater. Prøv at bage et lækkert Foccaciabrød, for så kan du nemt style et fad lækre bruschetta, med fx æg og, nej ikke rejer – men med soltørrede tomater.
Tænk på den eftertragtede umamismag, som ansjos giver ovenpå et æg, men erstat ansjosen med en strimmel soltørret tomat - et match made in heaven. Mange bryder sig ikke om ansjoser, der er ret voldsomme i styrken af fermenteret fisk.
Prøv de lækre sprøde brød og servér dem på brunchbordet som en lille starter eller let forret, når der er mange gæster omkring bordet.
Ingredienser
- 1 foccaciabrød, skåret i skiver, ristet
-
1 glas trøffelmayonnaise, Made by Mama
-
4 stk blødkogte æg skåret i kvarte
-
1 agurk skåret i tynde strimler. Brug kartoffelskrælleren
-
1 glas
soltørrede tomater, Made by Mama
-
Purløg, forårsløg eller fx bladselleri, finthakket
-
Trøffelsalt fra kværn, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
Fremgangsmåde
Tynde skiver af ristet Foccaiabrød smøres med trøffelmayonaisse.
Fordel strimler af agurk og ¼ æg på brødet.
Dup stykker af soltørrede tomater af i køkkenrulle.
Skær stykkerne i passende strimler og fordel dem over tomaterne.
Kværn trøffelsalt og peber over brødene og top med finthakkede urter.
Servér brødene straks de er samlet.
Tips & Tricks
TIP
- ½ æg kan nemt arrangeres på små portionstallerkener, eller på et stort fad og sættes på påskens frokostbord som en lille hapser. Genialt til dem der ikke spiser sild eller kød.
- Hvis du har mod på det, så prøv at bage vores lækre focacciabrød – find opskriften her.