DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Brie med trøffelcreme
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Forfatter:
Antal
6-8 personer
Der er ikke noget så lækkert som en blød cremet brieost tilsat lækker trøffelsmag. Det smager som himlen på jorden. Det er super nemt at upgradere en simpel brieost (camembert kan bruges) til en eksklusiv smagsoplevelse. Køb en medium moden brieost og tilfør den dekadente og delikate trøffelsmag, med Made by Mamas færdiglavede trøffelcreme. Server trøffelosten som appetizer før en middag sammen med dejligt brød og et godt glas vin. Eller server det som en del af en osteanretning, a la tapas. Endelig kan trøffelosten fx også være den festlige finale, på f.eks. nytårsmiddagen.
Ingredienser
- 1 stk brie i spånæske ca. 200 gram
-
1 glas sort trøffelcreme, Made by Mama
- 2 – 3 spsk Mascarpone flødeost
-
Peber, Made by Mama
-
Eks. 1 glas Made by Mama oliven som tilbehør til servering
Fremgangsmåde
FORBERED OSTEN
Dyp en skarp kniv i varmt vand og halver osten på langs.
Med en teske skraber du en lille smule af osten ud af de to halvdele.
Det spiser du bare!Smør trøffelcreme på de to halvdele.
Rør forsigtigt Mascarpone osten cremet og fold 2 tsk trøffelcreme i.
Fordel blandingen på underdelen af osten.
Læg ostens overdel ovenpå underdelen.
Kværn peber over.
Tryk let fra midten af osten og ud imod kanten.
Pak osten ind i det stykke ostepapir, der oprindeligt var omkring osten og derpå i et ekstra lag bagepapir.
Hold det hele sammen med en elastik.Lad osten trække i køleskabet i minimum 2 dage, gerne op til 1 uge.
EFTER OSTEN HAR TRUKKET
Tag trøffelosten ud af køleskabet 15 minutter før den skal serveres med fx dejligt brød, søde stenfri blå druer og/eller med stængler fra bladselleri.
Sæt en skål med Made by Mamas lækre krydrede oliven på bordet sammen med osten.
Voila! - En nem og elegant anretning er klar på kort tid.
Tips & Tricks
Lagring: Minimum 2 – 3 dage i køleskabet
TIP Lav dit eget etagefad, der løfter enhver servering til nye højder. Brug f.eks. et vinglas på fod, vend det på hovedet, og sæt en tallerken ovenpå.
VÆRD AT VIDE Mascarpone er en mild, cremet friskost lavet af cremefraiche og fløde, der koaguleres med syre - f.eks. citronsyre. Sommetider tilsættes der også kærnemælk. Efter koaguleringen fjernes vallen uden presning eller lagring.