DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Bread sticks med trøffelcreme
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
10 personer
Skal du have gæster til middag eller blot til drinks, er bread sticks med trøffelsmag nemme at lave. De smager skønt og ser godt ud på et anretterbord. Butterdejen kan ligge parat i køleskabet, og på under 30 minutter er de lange stænger bagt og klar til servering.
Ingredienser
-
1 rulle frisk færdiglavet butterdej/275 gram
- 1 æg
-
1 glas sort trøffelcreme, Made by Mama
- 1 dl sesamfrø, sorte eller hvide eller begge dele
Fremgangsmåde
Tag butterdejen ud af køleskabet og lad den hvile på køkkenbordet i 10 minutter, før den skal bruges.
Beklæd en ovnplade med bagepapir og tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
Pisk ægget sammen i en lille skål med en gaffel.
Rul forsigtigt butterdejen ud sammen med det bagepapir dejen ligger på.
Glat dejen let ud med håndfladerne og pensl derpå dejen med sammenpisket æg.
Smør et tyndt lag trøffelcrema på højre halvdel af butterdejspladen og drys med sesamfrø.
Fold forsigtigt den anden venstre halvdel henover.
Skær dejen ud i 12 strimler med en pizzaskærer.
Løft forsigtigt en strimmel op af gangen, der nu skal tvistes.
Tag fat i hver ende og vrid dem, så de bliver snoet.
Højre hånd drejes højre om og venstre hånd, venstre om – samtidigt - lidt på samme måde, som når man tvister kanelsnurrer!Læg hurtigt de tvistede sticks på ovnpladen beklædt med bagepapir.
Bages i cirka 10-15 minutter ved 180 grader til er lysebrune og sprøde.
Lad de nybagte bread sticks afkøle let og server dem gerne lune.
Tips & Tricks
TIP: Hvis du vil bage bread sticks i god tid, kan de sagtens lunes i ovnen lige før serveringen. De kan også lunes forsigtigt på en flad brødrister.