DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Bananbrød med nocciolata
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4 personer
Få brugt de overmodne bananer - dem man plejer at smide ud, fordi de ser kedelige ud. Prøv at bage et nemt, lækkert og sundt bananbrød, der kan nydes som et lækkert mellemmåltid. I vores familie elsker vi at smøre vores lækre hasselnødde-chokoladepålæg ”Nocciolata” på skiverne. Går vi all-in, så topper vi med kakaonibs og/eller bananskiver. Prøv at servere en skive som morgenmad, på kontoret til formiddagskaffen, som mellemmad eller når ungerne kommer hjem fra skole.
Ingredienser
- 240 gram blødt smør
- 200 gram sukker
- 2 stk æg, sammenpisket
- 2 stk overmodne ”brune” bananer
- 225 gram hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 d mælk eller plantemælk
- 1 spsk vaniljesukker
- 1 tsk kanel
-
1 glas Nocciolata hasselnøddechokoladepålæg, Made by Mama
- Evt. kakaonips.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.
Brug en rugbrødsform til at bage brødet i; beklædt med bagepapir eller smurt godt med smør.
Pisk smør og sukker godt i 10 minutter.
Tilføj lidt efter lidt de sammenpiskede æg, til dejen er blød og glat.
Mos bananerne og vend dem i dejen sammen med mælken.
Kom vaniljesukkeret og kanel i melet og fold melblandingen forsigtigt men grundigt i dejen.
Bag brødet midt i varmluftovnen ved 180 grader i ca. 50 - 60 minutter.
Lad brødet stå i 10 minutter, før det tages ud af formen og lad den afkøle på en rist.
Skær brødet i skiver og smør nocciolata på skiverne og drys med kakaonips på toppen.