DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Bagels med røræg og sort trøffelcreme
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Forfatter:
Antal
4 personer
Gæster til brunch? Prøv at servere bagels med røræg og trøffelcreme. En enkelt bolle bliver så meget bedre, når der bliver kælet lidt med fyldet. Bagels kan fås på frost i de fleste supermarkeder. Både små, som dem jeg har brugt, eller de endnu større, der næsten er et helt måltid i sig selv. Jeg har planlagt at servere bagels julemorgen og eller til nytår som en lækker start på det nye år. Anretningen er så nem, at den næsten ikke behøver en opskrift.
Ingredienser
- 4 stk bagels
- 1 bakke flødeost
- 4 stk røræg
-
1 glas Sort trøffelcreme, Made by Mama
- Salater og eller krydderurter
-
Peber fra kværn, Made by Mama
Fremgangsmåde
Lun brødene i ovnen og halvér dem.
Når de er kølet ned, smøres begge halvdele med flødeost.
Fordel lun røræg på underdelen og top op med trøffelcreme.
Kværn lidt peber henover og læg små salatblade og fx basilikumblade over.
Læg toppen på og anret de fyldte bagels på et fad.
BAGEL
Tips & Tricks
TIPS Er du virkelig vild med trøffelsmag, kan du også vende/stege røræg i trøffelsmør fra Made by Mama. Smører du en stor bagel med samme lækre fyld, får du en super lækker frokostanretning lige til at tage med på jobbet som madpakke.
FUN-FACT om Bagels
I modsætning til andre brød bliver bagels kogt, før de bliver bagt. Det lyder måske lidt underligt med kogt dej, men det er netop kogningen, der giver brødet den lækre seje konsistens. Man mener, at det var østeuropæiske jøder, der bragte bagelen til Amerika, da de immigrerede i 1880’erne. Det varede dog nogle år, før der rigtigt kom skub i bagel-bagningen. Originale bagels bliver bagt på grundlag af gamle Kosher opskrifter - uden æg og mælk, så der er ingen kolesterol i. Det gør også, at de fleste bagels har et lavt fedtindhold. Bagels er i dag blevet populære i hele verden og kan købes mange steder.